Apa yang kita nampak VS apa yang haiwan nampak

Ni adalah satu video yang admin jumpa. Biasanya kalau kita bela kucing, tak sah kalau kucing tak panjat langsir rumah kita betul? tak pancut merata rata-betul? hahaha…admin pun mmg selalu kena. Memang

Tutorial yang FAIL

Sekarang ni kan ramai je yang suka buat tutorial kat youtube. Jadi adik ni pun tak lepaskan peluang keemasan untuk cuba jugak…tapi lain pulak yang jadi. Jadi korang, sebelum buat tutorial tu..make

[Gambar] Siapa disebalik maskot ALONG?

Korang mesti ingat lagi kan rancangan ALONG yg disiarkan sekitar tahun 90-an dulu? Alah..yang maskot kucing terrer matematik tu..yang ada Siti Sifir tu…kalau korang lahir tahun 80-an, sure korang ingat punya. BTW,

EPIC Fail!! – Plastic Surgery

Dalam banyak – banyak gamba plastic surgery, yang ni yang admin rasa paling fail…miahaha Jangan marahhh =) Comments comments

Kisah pelik 4 orang bakal “bapa” di hospital

  Empat orang bakal ayah sedang menunggu kelahiran bayi mereka diruang rehat sebuah hospital. Kegelisahan jelas diriak muka mereka… Seorang jururawat keluar dari bilik pembedahan lalu berkata kepada lelaki yang pertama, “Tahniah!

Lelaki macam ni..perempuan macam tu :)

Comments comments

takpe…awak popular di FB

Comments comments

Fenomena “listen”. Ayam pun ada masalah!

Comments comments